2018

Alejandro Valverde, campió del món amb Inverse

El 2018 Inverse es va vestir d”Arc de Sant Martí” al Campionat Mundial de Ciclisme a Innsbruck on Alejandro Valverde va guanyar la medalla d’or. Des de 2013, amb la medalla de plata de “Purito” Joaquim Rodríguez i el bronze d’Alejandro Valverde, Espanya no havia estat al podi d’un Mundial de Ciclisme.

Una altra fita important per a Inverse va ser el gran triomf del triatleta costa-riqueny i Nord-americà Rom Akerson, que va donar a Costa Rica el primer campionat mundial de Xterra a Maui, Hawaii. Rom Akerson de l’equip Coopenae anava equipat amb un mono de triatló personalitzat d’alta gamma Inverse.

La fabricació d’equipacions de triatló i duatló també ha estat i és estratègica per a la marca. Per donar més impuls internacionalment, Inverse inicia la col·laboració amb una de les competicions internacionals més importants del món del triatló: el Triatló d’Alpe d’Huez.

Albert Soley revalida el títol de subcampió d’Europa Spartan Race, consolidant la marca Inverse en el disseny i fabricació de roba personalitzada per a curses d’obstacles i crosstraining.