CYCLONE, UN DELS MILLORS MALLOTS I CULOTTES DE CICLISME DEL 2020

Inverse llança una innovadora equipació ciclista d’alta gamma: el nou mallot i culotte Cyclone.

Fabricat amb una combinació de 4 teixits, el mallot tècnic Cyclone és extraordinàriament ultralleuger i molt ajustat per afavorir l’aerodinàmica i l’evacuació de la suor. El culotte Cyclone és extradorinariamente compressiu i ultralleuger, amb un patronatge anatòmic i uns tirants de màxima estabilització.

El nou mallot i culotte Cyclone és l’equipació ideal per als ciclistes d’alta competició o per als ciclistes que necessiten un alt rendiment i confort de la seva roba ciclista. Precisament, el seu alt rendiment aerodinàmic, unit a un patronatge altament ajustat i al seu alt nivell de transpiració, fan que aquesta equipació es extraordinària des del punt de vista tecnològic.

El maillot ciclista Cyclone está disponible en 3 colores (azul, rojo y dorado) que combinan a la perfección con el modelo único de culotte Cyclone de color negro.

MAILLOT CICLISTA CYCLONE DE PATRÓ AJUSTAT

Com a norma general, un mallot de ciclisme deu anar bé adaptat al cos d’un ciclista perquè la peça o el vent no els freni durant el rodatge amb bicicleta; però són molts els ciclistes d’elit i d’alt nivell de complexió atlètica i prima que necessiten d’un mallot que sigui ultralleuger i al seu torn, molt ajustat.

Gràcies precisament a la combinació de 4 teixits tècnics de l’alta eficiència (COOLTECH, HIGH FLIGHT, LYCRA ULTRALIGHT i THINK), el mallot Cyclone aconsegueix una extraordinària lleugeresa i un alt rendiment per a l’expulsió de la suor i garantir al màxim el confort i el rendiment del ciclista. I així mateix, aquests teixits tècnics garanteixen la màxima elasticitat del mallot Cyclone per generar una perfecta adaptació al cos del ciclista, actuant com una veritable segona pell.

Les mànigues del mallot Cyclone estan cofeccionadas amb el teixit LYCRA ULTRALIGHT, amb l’acabat d’una banda MAC que disposa d’un grip interior, que assegura un juste eficaç al braç augmentant significativament l’aerodinàmica.

Els laterals i l’esquena del mallot Cyclone estan confeccionats amb el teixit super transpirable HIGH FLIGHT que, gràcies a la seva estructura oberta, expulsa ràpidament la suor mantenint el cos fresc i sec.

La cintura del mallot ciclista Cyclone té un acabat DOBLE SHELL a la zona davantera i una banda de silicona hipoalergènica a la zona posterior. La butxaca central que disposa aquest mallot és d’una funcionalitat perfecta per guardar els objectes de valor ja que és impermeable i té una cremallera. A més, el material que el compon és reflectant i augmenta notablement la visibilitat i seguretat del ciclista.

El mallot Cyclone disposa a la part frontal d’una de les millors cremalleres del mercat: la YKK ANTIPULL que ofereix un excel·lent lliscament.

CULOTTE CICLISTA CYCLONE DE MÀXIMA ERGONOMIA

El nou culotte Cyclone és d’un elegant color negre que cobina a la perfeccció amb els mallots Cyclone de color vermell, blau i daurat. Aquest culotte ciclista és compressiu i ultralleuger ideal per a l’alta competició i per als entrenaments constants. El seu innovador patronatge ergonòmic i l’elasticitat dels teixits permeten una total llibertat de moviments. L’estructura dels teixits permet expulsar la suor ràpidament i mantenir el cos sec i fresc.

El culotte Cyclone incorpora els tirants amb l’innovador INVERSE STABILISATION SYSTEM que garanteixen un total ajust al cos i distribueixen de manera uniforme el pes entre les espatlles. Uns tirants que són molt còmodes en ser de reixeta a la zona de l’esquena i plànols a la part frontal del cos.

El final de la zona de la cama del culotte Cyclone té una banda microperforada amb un grip interior i amb punts reflectants a l’exterior per augmentar la seguretat del ciclista (REFLECTIVE ROUND GRIP). Com que és un culotte compressiu, manté sota control l’àcid làctic i retarda la fatiga muscular durant l’exercici.

La badana del culotte Cyclone és la Outlast SHARK, un badana d’alta gamma composta per tres densitats garanteix llargues sessions d’exercici. Aquesta badana està confeccionada en la seva part exterior amb el teixit COOLMAX, un teixit antibacterià i que assegura una total expulsió de la humitat, minimitzant les possibilitats d’irritació de la pell.

Carro de la compra0
¡No hay productos en el carrito!
Seguir comprando